Ohledně gangů jsem psal v minulých 2 přihláškách, ale napíšu to sem znovu
Začínal jsem hrát na SP 2013 koncem asi, moc si to nepamatuju, bylo mi tehdy cca 8 let , ze začátku jsem se gangům moc nevěnoval, cca 2014 jsem se začal učit grka a zajímal jsem se o gangy, možná si někdo bude pamatovat (Manny1OK), ale spíš ne, byl jsem takovej "nevýraznej" , v roce 2015 - 2016 jsem skončil na SP od 2017 - 2018 jsem začal zase aktivně hrávat, v tu dobu jsem poznal spoustu skvělých gangů ve kterých jsem byl.. random gangy: tube of blood, Steiger, ...)
Poté jsem poznal na SP hráče (nynější kamarád) jménem [R]ippa[H], spolu jsme založili gang jménem Silent Hill, přidali se k nám další super lidi např: DonD_ (Ghetto tuším), Eminem (Silent Hill), Yoistik (už si nepamatuju), Kubikula (už si nepamatuju), Martas, který se moc dlouho neudržel..(ghetto), Mravec (pozval jsem ho do gangu Steiger (tuším) a jezdili sme grka, apod.. celkem se nám dařilo, RS rostl víc a víc, potom jsme gang přejmenovali na Ghetto Cartel.. Opět se gangu dařilo, potom jsem začal víc hrát jiné hry a na SP už jsem neměl moc náladu, tak jsem odešel z gangu. Gang byl čím dál víc neaktivní a jednoho dne to odkoupil (tuším) podpalko a udělal z toho gang cheaterů..
Velký gangy: Silent Hill, Ghetto Cartel, Digital Underground (Deminger a Já), Incorporated (Nyní Deus ex Machina), tam jsem vstoupil pod lákavou nabídkou od Rivala, jestli nechci k němu do gangu (chvíli po té, co jsem odešel z Ghetta), šel jsem k němu, Young Rich Niggaz . Možná ještě nějaké gangy, ale moc si nepamatuju a omlouvám se, jestli jsem na některý zapomněl.
•Proč chceš právě k nám?
Mám tam kamarády, z bývalých gangů (především Rival, MarTaS, DonD_, Deminger, ....)
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая