Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
Přihláška-Rock.
Rock
Zdar hoši po dělší době vás tu zase všechny zdravím.

Ikdyž jsem u vás už byl tak to udělam i podle osnovy a potom vám k tomu něco napíšu.

•Nick: Rock.

•Nahraté hodiny: asi 550

•Počet gang bodov: asi 1500

•Ja a gangy: Wcs,OD,PG,HDL,SR a nějaky už nepamatuju.

•Prečo chceš ist práve k nám : Jelikož jsem u vás už byl a byl jsem u vás spokojený a ted když jsem začal zase tak trochu hrát rad bych se stal opět vaší součásti Gangu i když vím co se stalo a proč jsem byl z gangu vyhozen (dole pod přihláškou vysvětlím).

•Aký by ste boli prínos pre gang: I když vím že moc dobře uz nejezdim porád me to bavi a rád bych si ty gr zajezdil zrovna ve vašem gangu a sváma.

•Niečo o vás: Jestli mě někdo nezná tak Jsem Luboš Hraju hokej a jelikož se cely dny nudim na hotelu když mám po treninku tak zajdu na geto a pařim.Studuju dálkovou školu v Kladně takže zkoušky 2x za rok.Bydlim ve Znojmě/Brně a Třebiči :D kvůli hokeji tak cestuju ruzně a mám hezkého psa :)))

No a ted tedy k tomu proč jsem byl z gangu vyhozen.
Pozdě večer jsem s kámošem zašel na Superparbu že si zajezdime 1v1 rally bridge a tak nemeli jsme co dělat tak jsme zakladaly zavody a jezdili.Po chvilce nas to přestalo bavit tak jsme si stahli SpeedHack a jezdili jsme si dále 1v1 se SH do doby než jsem ja nedostal ban,stahl jsem to a jezdil stim protože mě bylo jedno jestli ten ban dostanu Sp mě nějak nebavila bylo dost hokeje tréninku tak mě to bylo nějak fuk ban jsem dostal a Kenye řekl že v gangu takove lidi nechce a chápu to vlastit gang taky bych takove lidi v gangu nechtěl vím že tohle mě neomlouvá ale rád bych dostla druhou šanci.V gangrace bych Žádnej speedhack nikdy nepoužil a nepoužiju takže že bych čitoval ve prostěch gangu to ne,pouze jsem blbl s kámošem.To je asi tak všechno samozdtřejmne se omlouvám byla to hloupost.Kdyby bylo potřeba něco dpplnit stači napsat rád doplním Tobě Kenye a celému gangu se omlouvám hezkej večer.

LOCK

kory
čč, v gangu si bol, myslim ze dovod kicku je zavazny ak by bol pouzity v gr ale pouzil si to v def zavode, sancu by som ti dal, neviem ci testy treba kazdy vie ako jazdis, mozno hej, mozno nie, neham na sotatnych, gl

Mravec
Nazdar, doteraz mam s tebou dobrý vzťah, hráč si v pohode a do gangu by si bol v našej situácii aj dobrým prínosom. Testy podľa mňa netreba, tu išlo len o to vysvetlenie. Urobil si pičovinu, ale času na zamyslenie už ubehlo dosť a fakt ako vravím veľa hráčov odišlo a diery treba zaplatať. Myslim si, že s nikym v gangu nemáš problém. Súhlasim s prijatím do gangu

Tento text vidia len členovia gangu.

Upravil/a Mravec dne 17-08-2017 22:51

OndraS

Tento text vidia len členovia gangu.

safty
Viem jak jazdíš ale to co.si spravil bolo celkom odpici no xd aj to.ze si potom nadaval nejakym ludom zo sr ale tak neviem komu uz ale co uz davam ano

kory
davam ano

void
nemám s tebou problém, *y*

HellFire
Nazdar, jazdit vies ale su tu dve veci..ten tvoj cheating, ci uz zo srandy alebo nie to ma nezaujima a dalsia vec je tvoje spravanie, z minulosti si ta pamatam ako typka co sa hral na krala, potreboval to kazdemu dokazovat a ked si nahodou kdesi cosi doje*al tak za to mohli vsetci ostatni, pripadne prach ci kamienok na ceste len nikdy nie ty. Za mna NIE.

OndraS
Souhlasím s Ryanem, to co si předvedl a jaký ego si u mě ukázal když sem si s tebou psal a nadával si mi to čuráků a do takovejch píčovin, dávám NESOUHLAS

RivaL
V minulosti si bol ty kokot na mňa, tak dnes budem ja na teba... Ako s hráčom som bol s tebou v pohode až dovtedy keď si mi začal pičovať na moju rodinu a takéto detské urážky... Nepamätám si za čo presne to už bolo, ale viem že som si vtedy povedal že si si to u mňa dojebal. NIE
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/Bongted.gif[/img] is not a valid Image.

Mravec
Môj odhad bol totálne napiču. Správanie ku členom gangu bolo neadekvátne a preto Ťa nemôžme prijať do naších rád.

Neprijatý
LOCK

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
MANNy
Status:mesiacami
Člen
OndraS
Člen
Arbys
Člen
GregorySnile
Člen
FleX
Status:rokmi
Člen
TripS
Člen
Deminger
Člen
Kanye
Vedenie gangu
safty
Člen
S0uky
Člen
Jamestut
Člen
bluFF
Moderátor/správca webu

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

Anketa
Ste spokojní s aktuálnym gang systémom?

Áno
Áno
25% [8 Hlasy]

Nie
Nie
75% [24 Hlasy]

Hlasy: 32
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Začátek hlasování: 29.10.18

Archív anket

Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

26-03-2024 07:32

24-03-2024 21:36

06-11-2023 22:51
Čaute

15-08-2023 12:04
cc

09-11-2022 20:13
sevas chlapi

27-09-2022 16:10
caute

29-04-2022 15:32
Slow Riders - Diskuzni forum - Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af)
. Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая