_KucA_ -APP-
|
Kuca |
Přidané 05-07-2017 16:33
|
Užívateľ
Příspěvek: 1
Založený: 04.07.17
|
Podmienky pre prijatie
•Vek: 15+ =
•Nahraté hodiny: 300+ =
•Gang body: 350+ =
•Aktivita: Minimálne 2h denne =
Osnova
•Nick: _KucA_
•Nahraté hodiny: 850+
•Počet gang bodov: 1000+
•Ja a gangy: Wah Ching, Compton Street Cartel, Slow Riders, Kessinger dei
•Prečo chceš práve k nám: Mám u Vás kamarátov a ste veľa aktívny
•Aký by ste boli prínos pre gang: GangRace, Dodafka .
•Niečo o vás: Ahoj volám sa Filip mám 13 rokov pochádzam z východného Slovenska. Mám rád futbal, PC, rád počuvam hudbu. SP- Tak na server som sa dostal prvý krát v roku 2015 ale hral som iba krátko a vlastne som prestal hrať, až po roku som sa vrátil späť. Spoznával som firmy a gangy. Zarábal som peniaze u kamioňákov kde som spoznal dobrých ľudí. Tak som objavil gangy rozhodol som sa že sa dojednho pripojim bol to iba firemný gang tam nevedil nič až potom som objavil Wah Ching kde som sa chcel pripojiť aj sa mi to podarilo bol som tam možno mesiac tak som odišiel kvôli Predysovy (jetokoko*). Našiel som jeden malý gang kde som začal jazdiť grka ale nie dlho som sa dostal k vám. Chodil som dofky niekedy som bol na gr ale dostal som kick. Znova som sa dostal do Wah Chingu kde už som mal nejaké skúsenosti, kde už mi to celkom šlo ale prišla nahla zmena asi po týždni sa začali nejaké hadky sam neviem ako, kedy, prečo. Založili sme novy gang Compton Green Cartel, ktorý sa vlastne premenoval na Compton Street Cartel tam som už bol lepší. Zostal som až dokonca ale matyas a Joui chceli založiť vlastný gang ale nemali gang body a ja som už mal okolo 600-700 nejak tak tak som skusil isť s nimi založili sme gang ale mna už to nejako nebavilo tak som ho zrušil a prestal hrať a teraz som zase prišiel za novým.
•Screeny z /logprihlaseni https://ctrlv.cz/... /info https://ctrlv.cz/...
Kuca
|
|
|
|
Mravec |
Přidané 05-07-2017 16:40
|
Webmaster
Správca testov
Consiglieri
Příspěvek: 91
Založený: 09.04.17
|
súhlasim |
|
|
|
kory |
Přidané 05-07-2017 16:58
|
Webmaster
Consiglieri
Příspěvek: 368
Založený: 08.04.17
|
som čakal že bude viac ako 13, no viem že jazdiš vieš ale tá aktivita mi príde slabá málo som ťa tu videl
piš o testy
gr - bluff/ flex
sawn - associal / safty |
|
|
|
safty |
Přidané 05-07-2017 17:07
|
Správca testov
Příspěvek: 114
Založený: 29.03.17
|
Ten vek sa dá prekúsnuť ale ide o to že by si sa nesmel správať jak kokot, a za ďalšie neviem či by si si u nás zajazdil keďže tu máme dobrý počet racerov ale nechám to na ostatních, ja zatiaľ dávam Neutral |
|
|
|
FleX |
Přidané 05-07-2017 21:32
|
Užívateľ
Příspěvek: 98
|
Výsledky testov:
ZÁVOD BRIDGE:
TY CP: Štart si vyhral , no po moste si sám nabúral ale pustil som ťa pred seba, robil som veľa chýb ale aj tak ty si ich nevyužil a dokázal som ťa outnúť na hp konečný most 3:40.
TY BL: Toto je asi jediné čo sa ti podarilo , respektíve ja som išiel slabo hh došiel som v čase 3:27
ZÁVOD RALLY:
TY CP: Tak to bolo tiež podpriemerné + som ťa nestihol na konečnom moste došiel si v čase 3:47.
TY BL: Išiel som takmer bez bloku akurát na začiatku si ma zdržal inak do konca nič došiel som v čase 3:07
V PRÍPADE AKÝCHKOĽVEK POCHYBNOSTI VIEM DODAŤ KU KAZDEMU ČASU FOTKU.
ZAVER: Máš ešte veľa čo trénovať , odporučil by som ti bloky pretože tam máš potenciál idú ti lepšie ako cp.
MÔJ VERDIKT: Na základe testov nesúhlasím to isté ako u Matyho trénuj ukáž že máš záujem a podaj si prihlášku neskôr o mesiac veľa šťastia.
Tento text vidia len členovia gangu.
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
comebackgod |
Přidané 05-07-2017 21:42
|
Užívateľ
Příspěvek: 8
|
https://www.youtu...VB6hic4eWs
budeš nám k hovnu, ešte k tomu aj pribrzdený, ne dik |
|
|
|
OndraS |
Přidané 06-07-2017 10:46
|
Užívateľ
Příspěvek: 172
Založený: 04.05.17
|
Nesouhlasím ( viz. testy hore ) |
|
|
|
ObriK |
Přidané 06-07-2017 15:03
|
Užívateľ
Příspěvek: 40
Založený: 13.04.17
|
Neznám ta mal som tu česť prvý krát ta vidieť v akcii keď si nadával na mixéra a ja som si ho zastal načo si začal nadávať aj mne ale.bohuzial na úrovni 10 ročného obmedzeneho chlapca za mňa určite |
|
|
|
bluFF |
Přidané 06-07-2017 16:24
|
Webmaster
Správca testov
Consiglieri
Příspěvek: 196
|
|
|
|
|
void |
Přidané 06-07-2017 16:26
|
Webmaster
Příspěvek: 81
Založený: 10.04.17
|
|
|
|
|
Reggie_ |
Přidané 06-07-2017 18:36
|
Užívateľ
Příspěvek: 123
Založený: 05.04.17
|
S tebou problém nemám, rád bych tě tu viděl, ale nevím, co by jsi u nás dělal. Maximálně tak jako dodávkář, ale toho nepotřebujeme.
|
|
|
|
Kanye |
Přidané 07-07-2017 11:27
|
Webmaster
Člen gangu
Správca testov
Šéf gangu
Příspěvek: 305
Založený: 27.03.17
|
Ahoj, testy dopadli podľa môjho názoru dosť zle a ešte k tomu ani nespĺňaš podmienky pre prijatie čo sa týka veku a máš tu veľa nesúhlasov, je mi to ľúto.
Neprijaty |
|
|