Destiny app :)
|
Destiny |
Přidané 05-07-2017 13:16
|
Užívateľ
Příspěvek: 6
Založený: 14.04.17
|
» Podmienky « •Vek: 15+ Splňujem
•Nahraté hodiny: 300+ Splňujem
•Gang body: 350+ Splňujem
•Aktivita: Minimálne 2h denne Splňujem
» Prihláška «
•Nick: Destiny
•Nahraté hodiny: 1527
•Počet gang bodov: 774
•Ja a gangy: Tak nemám za sebou nejakú veľmi pestrú minulosť čo sa týka gangov ale posnažím sa Vám to aspoň trocha opísať. Tak začal som ako každý v Grove. Po nejakom čase ma zobral pod ochrané krídla hráč Ejsi a mtthw_ ( Gang Resident Evil ) kde ma trochu učili základy jazdenia ( CP ). Gang sa zrušil lebo tam neboli aktívny ľudia. Ďalši gang bol tiež R E S I D E N T E V I L. Kde ma už Ejsi púštal na pár griek. Gang sa zrušil a ja som sa potácal po SP všelijakých gangov ktoré boli takzvané "Free RS". Potom hráč Saph1r a Exit založili gang The Last Choice. V tomto gangu som prežil najkrajšie chvíle v svojom pobyte na SP . Tam som už ako tak jazdil i proti väčším gangom. Gang sa zrušil z dôvodu toho že Saph1r chcel do OD. A zase to tu bolo že som sa potácal po SP , ale založil sa gang Legacy of Basterds kde som bol chvíľu UnderBossom. Gang sa zrušil.
•Prečo chceš práve k nám: Dobrá parta , gang na úrovni a mám tam pár kamarátov + chcel by som sa ešte lepšie naučiť remeslu GR.
•Aký by ste boli prínos pre gang: Zo začiatku dodávky a keby ste ma priučili tak aj GR.
•Niečo o vás: Volám sa Erik. Mám 15 rokov a práve nastupujem do 1.ročníka na strednej. Presnejšie idem na školu Technickú (Odbor Elektrotechnik). Bývam na Slovensku na Východe. Rád hrajem futbal , florball a PC hry.
•Screeny z /logprihlaseni,/info:
https://ctrlv.cz/ygPM < - - INFO
https://ctrlv.cz/ZmyO < - - LOG PRIHLASENI
// Viem že neviem dobre jazdiť ale mohli by ste mi dať aspoň nejakú šancu. Na SP jazdim defaulty aby som sa aspon niečo naučil . Takže poprosil by som o šancu.
Upravil/a Destiny dne 05-07-2017 18:06
|
|
|
|
kory |
Přidané 05-07-2017 17:01
|
Webmaster
Consiglieri
Příspěvek: 368
Založený: 08.04.17
|
tak tuto aj bez testov ti uz davam nie. ty vies preco
Tento text vidia len členovia gangu.
Upravil/a kory dne 05-07-2017 18:19
|
|
|
|
safty |
Přidané 05-07-2017 17:06
|
Správca testov
Příspěvek: 114
Založený: 29.03.17
|
Viem ako jazdíš preto by som tomu dal ešte nejaký ten čas, potrénuj a daj si prihlášku. Ne |
|
|
|
FleX |
Přidané 05-07-2017 18:32
|
Užívateľ
Příspěvek: 98
|
a hlavne niesme zadné vrátka http://icebulls.c...28#post_28
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
bluFF |
Přidané 06-07-2017 12:40
|
Webmaster
Správca testov
Consiglieri
Příspěvek: 196
|
TESTY DOPADLI NASLEDOVNE :
ZAVOD RALLY
TY CP : ten prvý raz si ma požiadal o druhý pokus pretože som ťa držal pod prvým mostom, čas si presne nepamätám ale bolo to niako 1:16 tušim. Na druhý raz taktiež nič moc chytil som ťa asi všade kde som mohol, outnul som ťa v dedine v čase 3:58
TY BL : toto bolo isto lepšie ako tvoje cp, odporúčal by som ti skor chodit tie bloky ako cp, nebolo to uplne dobré ale proste som videl niake tie znalosti, došiel som 3:06
ZAVOD BRIDGE
TY CP : podla mňa lepšie ako rally, začiatok som vyhral blokoval som po koniec mosta potom si mi ušiel, pri kamenolome si si ma pekne spravil takže si mi zase ušiel, chytil som ťa pri benzinke kde som ťa dlho podržal no potom ako si išiel od benzinky smerom hore to som nepochopil.. ani som ťa neblokoval a vyletel si z tej cesty dolu a outnul si sa v čase 2:58
TY BL : nebolo zlé ako tak si ma chytil skoro všade no na pár sekund, najviac si ma asi podržal na konci, došiel som 3:22
|
|
Kanye |
Přidané 07-07-2017 11:31
|
Webmaster
Člen gangu
Správca testov
Šéf gangu
Příspěvek: 305
Založený: 27.03.17
|
Skurvena pretvárka, na začiatkoch gangu som od teba nič iné nevidel len dissy na mňa / mravca a celé SR že sme zapatý a ostatné sračky a potom keď už k nám chceš si zasa milučký a všetko je ok. Píšem ti to tu aj do budúcna, nepodávaj si prihlášky pretože sa sem nikdy nedostaneš a to je konečný verdikt pre teba.
Neprijaty |
|
|