Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
Destiny app :)
Destiny

» Podmienky «
Vek: 15+ Splňujem
Nahraté hodiny: 300+ Splňujem
Gang body: 350+ Splňujem
Aktivita: Minimálne 2h denne Splňujem
» Prihláška «

Nick: Destiny
Nahraté hodiny: 1527
Počet gang bodov: 774
Ja a gangy: Tak nemám za sebou nejakú veľmi pestrú minulosť čo sa týka gangov ale posnažím sa Vám to aspoň trocha opísať. Tak začal som ako každý v Grove. Po nejakom čase ma zobral pod ochrané krídla hráč Ejsi a mtthw_ ( Gang Resident Evil ) kde ma trochu učili základy jazdenia ( CP ). Gang sa zrušil lebo tam neboli aktívny ľudia. Ďalši gang bol tiež R E S I D E N T E V I L. Kde ma už Ejsi púštal na pár griek. Gang sa zrušil a ja som sa potácal po SP všelijakých gangov ktoré boli takzvané "Free RS". Potom hráč Saph1r a Exit založili gang The Last Choice. V tomto gangu som prežil najkrajšie chvíle v svojom pobyte na SP šťastný. Tam som už ako tak jazdil i proti väčším gangom. Gang sa zrušil z dôvodu toho že Saph1r chcel do OD. A zase to tu bolo že som sa potácal po SP , ale založil sa gang Legacy of Basterds kde som bol chvíľu UnderBossom. Gang sa zrušil.
Prečo chceš práve k nám: Dobrá parta , gang na úrovni a mám tam pár kamarátov + chcel by som sa ešte lepšie naučiť remeslu GR.
Aký by ste boli prínos pre gang: Zo začiatku dodávky a keby ste ma priučili tak aj GR.
Niečo o vás: Volám sa Erik. Mám 15 rokov a práve nastupujem do 1.ročníka na strednej. Presnejšie idem na školu Technickú (Odbor Elektrotechnik). Bývam na Slovensku na Východe. Rád hrajem futbal , florball a PC hry.
Screeny z /logprihlaseni,/info:
https://ctrlv.cz/ygPM < - - INFO
https://ctrlv.cz/ZmyO < - - LOG PRIHLASENI

// Viem že neviem dobre jazdiť ale mohli by ste mi dať aspoň nejakú šancu. Na SP jazdim defaulty aby som sa aspon niečo naučil šťastný. Takže poprosil by som o šancu.
Upravil/a Destiny dne 05-07-2017 18:06

kory
tak tuto aj bez testov ti uz davam nie. ty vies preco

Tento text vidia len členovia gangu.

Upravil/a kory dne 05-07-2017 18:19

safty
Viem ako jazdíš preto by som tomu dal ešte nejaký ten čas, potrénuj a daj si prihlášku. Ne

FleX
a hlavne niesme zadné vrátka http://icebulls.c...28#post_28
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png[/img] is not a valid Image.

bluFF

TESTY DOPADLI NASLEDOVNE :

ZAVOD RALLY

TY CP : ten prvý raz si ma požiadal o druhý pokus pretože som ťa držal pod prvým mostom, čas si presne nepamätám ale bolo to niako 1:16 tušim. Na druhý raz taktiež nič moc chytil som ťa asi všade kde som mohol, outnul som ťa v dedine v čase 3:58

TY BL : toto bolo isto lepšie ako tvoje cp, odporúčal by som ti skor chodit tie bloky ako cp, nebolo to uplne dobré ale proste som videl niake tie znalosti, došiel som 3:06

ZAVOD BRIDGE

TY CP : podla mňa lepšie ako rally, začiatok som vyhral blokoval som po koniec mosta potom si mi ušiel, pri kamenolome si si ma pekne spravil takže si mi zase ušiel, chytil som ťa pri benzinke kde som ťa dlho podržal no potom ako si išiel od benzinky smerom hore to som nepochopil.. :D ani som ťa neblokoval a vyletel si z tej cesty dolu a outnul si sa v čase 2:58

TY BL : nebolo zlé ako tak si ma chytil skoro všade no na pár sekund, najviac si ma asi podržal na konci, došiel som 3:22

No podľa mňa mal by si tomu mal dať ešte čas a pomaly sa zlepšovať, odporúčal by som ti určite jazdiť bloky ako cp.

Kanye
Skurvena pretvárka, na začiatkoch gangu som od teba nič iné nevidel len dissy na mňa / mravca a celé SR že sme zapatý a ostatné sračky a potom keď už k nám chceš si zasa milučký a všetko je ok. Píšem ti to tu aj do budúcna, nepodávaj si prihlášky pretože sa sem nikdy nedostaneš a to je konečný verdikt pre teba.

Neprijaty

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
MANNy
Status:mesiacami
Člen
OndraS
Člen
Arbys
Člen
GregorySnile
Člen
FleX
Status:rokmi
Člen
TripS
Člen
Deminger
Člen
Kanye
Vedenie gangu
safty
Člen
S0uky
Člen
Jamestut
Člen
bluFF
Moderátor/správca webu

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

Anketa
Ste spokojní s aktuálnym gang systémom?

Áno
Áno
25% [8 Hlasy]

Nie
Nie
75% [24 Hlasy]

Hlasy: 32
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Začátek hlasování: 29.10.18

Archív anket

Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

26-03-2024 07:32

24-03-2024 21:36

06-11-2023 22:51
Čaute

15-08-2023 12:04
cc

09-11-2022 20:13
sevas chlapi

27-09-2022 16:10
caute

29-04-2022 15:32
Slow Riders - Diskuzni forum - Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af)
. Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая