•Vek: 15+
•Nahraté hodiny: 300+
•Gang body: 350+
•Aktivita: Minimálne 2h denne
•Nick:
•Niko.
•Nahraté hodiny:
•1650+
•Počet gang bodov:
•450+
•Ja a gangy:
•Tak na začiatok. Gang systému sa venujem asi tak 1 rok snažím sa zlepšovať hľadať svoje chyby ktoré budem počase naprávať. Často jazdím v gangu čo je založený len tak takže tak trénujem. Venujem sa skôr CP Bl idem občas. Napíšem sem ešte gangy. Bol som v gangu: BaySide Homiess = zrušenie West-Side Thug Life = zrušenie, Wah Ching = zrušenie, Legendary Homies = odišiel som,
Familly Side = Zrušenie Dont get Angry = zrušenie $upreme$ = tam som zatiaľ a ešte sú tam 4fun gangy
•Prečo chceš práve k nám:
Tento gang je fakt asi jedinečný. Fakt som nechápal ako za takú dobu máte rank 130. Ale už mi to došlo. Sú tam fakt super závodníci. Fakt niektorím závidím ako môžu tak dobre jazdiť. Hlavne chcem napísať majiteľom gangu Kanyemu a Mravcovi že ste tam nabrali ľudí čo si to zaslúžia Je tam najlepšia komunita super aktivita Bolo by mi veľkou cťou byť medzi vami 
•Aký by ste boli prínos pre gang:
•Tak napíšem to takto Sawnny neviem (testy nechcem na sawny zle by to dopadlo), Rally,Bride = CP a dodávky tak to jazdím každú CHCEL BY SOM BYŤ SKOR DODÁVKAR AKO JAZDIŤ GR.
•Niečo o vás:
•Moje meno je Nikolas, chodím na základnú školu v Lučenci, venujem sa športu futbal, najviac času trávim na SuperParbe a venujem sa gang systému Som kľudný človek povahovo dobrý nehádam sa ani nič podobné
•Screeny z /logprihlaseni,/info
Veľmi pekne Vám ďakujem za prečítanie vizitky. Budem rád za váš hlas či je to ano alebo nie. 
Upravil/a Niko_ dne 05-06-2017 07:06
|