Čaute boys. Predom sa chcem ospravedlniť, že moja prihláška nie je nejako pekne farebne zladená, ale ja som fakt lenivý ko*ot, fakt sa mi to už nechce
•Vek: 15+
•Nahraté hodiny: 300+
•Gang body: 350+
•Aktivita: Minimálne 2h denne
Nick: Sh1nO.
•Nahraté hodiny: 1500+
•Počet gang bodov: 360
Ja a gangy: Každý pozná mňa a gangy, čisto na zbrane, dofky. Ale chcel by som aj začať jazdiť u Vás ( CP Only )
Prečo chceš práve k nám: Som síce u DaJasa v OD-čkach, ale som to dneska leavol po asi 1 dni, pretože je to tam totálny bullshit. Žiadne územka, GR-ka, vúbec nič, v takom gangu byť nechcem. Mimo to, chcem naspäť k starým felákom.
Aký by ste boli prínos pre gang: Zbrane, CW, Dofky, možno GR.
•Niečo o vás: Mňa už predsa všetci poznáte, bol som u Vás nejaký ten piatok
TESTY:
Na sawny kľudne, sawny mi idú tak, ako predtým. Hrávam sawny tu, CW/TG a všelijaké iné Sawn, Shoot servery. Klany už nehrám.
Chcel by som ale, aby ste si ma testli na GR. Pretože v závodoch som za zlepšil, chcel by som testy na bloky aj CP, aby som vedel, či môžem jazdievať u profíkov. Ak by sa to nepodarilo, tak nevadí, veď aj tak som bol vždy viac na zbrane, takže mi to nebude vadiť pokial ovšem zoberete xD
Tuto prihlasku som si ani nevsimol ale dnes som mu dal na serveri invite, ak nebude mat s nim nikto nejaky konkretny velky problem, ostava v gangu. Prijaty na skusobku
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая