•Ja a gangy:Outlaws Deckers - působil jsem zde něco kolem 4 měsíců, těsně před zrušením jsem odešel k Vám.Slow Riders - U vás jsem byl jednou ,kdy mě bluff nabral bez přihlášky a byl jsem u vás asi měsíc, kdy jsem pak odešel do Legendary.Legendary Homies - Zde jsem působil taky něco kolem 2 až 3 měsíců, odešel jsem sám z důvodu, že jsem potřeboval změnu a také kvůli nízké aktivitě gangu. --> Ostatní gangy tu nepíšu, v těch jsem byl krátkou dobu, ale pokud by jste chtěli vědět jména, stačí napsat.
•Prečo chceš práve k nám: Není to kvůli tomu, že by jste měli nejvíce respektu, nebo tak, spíše je u vás hodně lidí online, tudíž, když není žádné GR, dodávka, GW nebo takhle, tak si aspoň můžu pokecat s lidmi v chatu u vás. Taky bych k vám chtěl určitě i kvůli komunitě.
•Aký by ste boli prínos pre gang:Tak asi víte, jak je na tom moje úroveň na GW, dokážu v podstatě hrát s každou střelnou zbraní , na dodávky jsem určitě taky použitelný, a pokud bych se měl bavit o GR, tak dokážu jet CP i blok v závodech: Rally, Bridge, Tour, 4x4, Farm, Rally2, Route, Dakar, Vinewood
•Niečo o vás: Tak tedy něco z osobního života. Jmenuji se Daniel, je mi 17 let, v červenci oslavím 18 let, bydlím v malé vesničce kousek od města Opavy, kde také chodím na školu, přesněji na Obchodní Akademii na obor IT (druhý ročník). Mezi mé záliby patří Florbal, Fotbal, Tenis. Když se nudím a není co dělat, tak dojdu na sp pokecat s přáteli, či si zajezdit gr.
•Screeny z /logprihlaseni,/info:
Děkuji, že jste si přihlášku dočetli do konce a pokud by vás ještě něco zajímalo, nevájte mě kontaktovat do SZ na webu, či na skype. Příjemný zbytek dne
//Mravec; ty situace na tom videu jsem viděl jinak než ty a u té poslední se mi sekl internet nebyl to žádný esc nebo takhle, nic jineho jsem neudelal, kdyby si u te poslední ukázal Ping v ten moment tak tam je 159 kterých jsem viděl já, nemam problém točit každé gr a uz se to chystám dlouhou dobu udělat, vycistim disk a začnu točit, tot me vyjádření
Upravil/a lgzstar dne 27-05-2017 19:33
Pozri si to a teraz sa Ťa spýtam, wtf čo ten začiatok hneď po štarte? pretláčame sa navzájom a potom zafúka veter a už letím doprdele.
Ostatné situácie? Čo ja viem.. WTFFFFFF keď niekomu padá hra alebo mu už padne, tak z mojích skuseností prežitých na serveri sa mi zdá, že ak by ti to skutočne padlo, tak by si nezostal v ESC stáť ale šiel by si v esc do vody.
V deň prihlášky robíš také pičoviny.. a ešte proti gangu, do ktorého chceš ísť... jzs GL