Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
prihláška
lgzstar
Podmienky pre prijatie

Vek: 15+

Nahraté hodiny: 300+

Gang body: 350+

Aktivita: Minimálne 2h denne

Osnova

Tento text vidia len členovia gangu.

•Nick: lgz369

•Nahraté hodiny:
cca 650 h

•Počet gang bodov: něco kolem 1800

•Ja a gangy: Outlaws Deckers - působil jsem zde něco kolem 4 měsíců, těsně před zrušením jsem odešel k Vám. Slow Riders - U vás jsem byl jednou ,kdy mě bluff nabral bez přihlášky a byl jsem u vás asi měsíc, kdy jsem pak odešel do Legendary. Legendary Homies - Zde jsem působil taky něco kolem 2 až 3 měsíců, odešel jsem sám z důvodu, že jsem potřeboval změnu a také kvůli nízké aktivitě gangu. --> Ostatní gangy tu nepíšu, v těch jsem byl krátkou dobu, ale pokud by jste chtěli vědět jména, stačí napsat.

•Prečo chceš práve k nám: Není to kvůli tomu, že by jste měli nejvíce respektu, nebo tak, spíše je u vás hodně lidí online, tudíž, když není žádné GR, dodávka, GW nebo takhle, tak si aspoň můžu pokecat s lidmi v chatu u vás. Taky bych k vám chtěl určitě i kvůli komunitě.

•Aký by ste boli prínos pre gang: Tak asi víte, jak je na tom moje úroveň na GW, dokážu v podstatě hrát s každou střelnou zbraní :D, na dodávky jsem určitě taky použitelný, a pokud bych se měl bavit o GR, tak dokážu jet CP i blok v závodech: Rally, Bridge, Tour, 4x4, Farm, Rally2, Route, Dakar, Vinewood

•Niečo o vás: Tak tedy něco z osobního života. Jmenuji se Daniel, je mi 17 let, v červenci oslavím 18 let, bydlím v malé vesničce kousek od města Opavy, kde také chodím na školu, přesněji na Obchodní Akademii na obor IT (druhý ročník). Mezi mé záliby patří Florbal, Fotbal, Tenis. Když se nudím a není co dělat, tak dojdu na sp pokecat s přáteli, či si zajezdit gr.

•Screeny z /logprihlaseni,/info: www.img.tpx.cz/uploads/sr12323123.png

www.img.tpx.cz/uploads/sr12121545.png

Děkuji, že jste si přihlášku dočetli do konce a pokud by vás ještě něco zajímalo, nevájte mě kontaktovat do SZ na webu, či na skype. Příjemný zbytek dne šťastný

//Mravec; ty situace na tom videu jsem viděl jinak než ty a u té poslední se mi sekl internet nebyl to žádný esc nebo takhle, nic jineho jsem neudelal, kdyby si u te poslední ukázal Ping v ten moment tak tam je 159 kterých jsem viděl já, nemam problém točit každé gr a uz se to chystám dlouhou dobu udělat, vycistim disk a začnu točit, tot me vyjádření
Upravil/a lgzstar dne 27-05-2017 19:33

http://www.superparba.eu
Mravec
čau, čau.. nwm nwm

https://youtu.be/...

Pozri si to a teraz sa Ťa spýtam, wtf čo ten začiatok hneď po štarte? pretláčame sa navzájom a potom zafúka veter a už letím doprdele.
Ostatné situácie? Čo ja viem.. WTFFFFFF keď niekomu padá hra alebo mu už padne, tak z mojích skuseností prežitých na serveri sa mi zdá, že ak by ti to skutočne padlo, tak by si nezostal v ESC stáť ale šiel by si v esc do vody.

V deň prihlášky robíš také pičoviny.. a ešte proti gangu, do ktorého chceš ísť... jzs GL

Reggie_

Mravec napsal:

i.giphy.com/DKnMqdm9i980E.gif

Kanye
Ani keby kamen tehlu jebal

Neprijaty

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
_SteveMan_