•Ja a gangy:Tak začínal jsem právě ve Slow Riders,kteří mě po týdnu zkušební doby přijali jako člena a měl jsem velkou radost, po nejake dobe jsem prestal hrat a nasledne jsem dostal kick, pak jsem prisel gangem Crips & Bloods kde jsem byl chvili taktez,pak jsem se SP na rok sekl, ted hraju aktivne od Dubna, dalsi gang v kterem jsem obnovil grka bylo Life is Race ktere se pak rozpadlo, momentalne jsem členem gangu POH
•Prečo chceš práve k nám: Líbí se mi ten kolektiv který tam byl už dřív a vydržel takměř do těd, znám se skoro s každým členem,mega sefove
•Aký by ste boli prínos pre gang:Tak ty GRka a jsem hlavně CPckar ten BL trochu zaostává ale dá se to doučit,sawny takovy prumer
•Niečo o vás: Jmenuji se Daniel, je mi 15 let bydlím v Ostravě, věnuji se fotbalu SP a samozrejme škole. Dřív jsem hrával hodně cs:go ale to mě už omrzelo ted uz jen gtacko a nebo obcas fifu
Bluff mi pisal nech ti spravim testy ta som ucinil ako povedal a dopadlo to takto:
Chcel si testy len na cp
Rally - ty cp dalo sa ta chytit skoro vsade ale boli situacie kde si ma aj pekne obisiel.Pri konci ta to pretocilo na dve a spadol si do vody v case 4:26
Bridge - ty cpToto uz bolo lepsie o dost.Mal si lepsi start cize si mal prvy most a aj tie ostatne. Tiez tu boli pekne situacie kedy si ma fajne obisiel. Pred mostom som ta este poblokoval a potom si mi usiel.Dosiel si v case 3:42
Ako clovek sa do gangu podla mojho nazoru hodis.Zavody musis este potrenovat.
Za mna
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая