No, začalo to asi tak, že na začátku jsem byl ve spoustě malých gangů, např: steiger, Breed Street Gang, Tube of Blood atd..
Pak jsem náhodou narazil na hráče [R]ippa[H] (už ani nevím jak ) a založili jsme gang Silent Hill následně jsme ho přejmenovali na Ghetto Cartel z Ghetta jsem odešel z důvodu malé aktivity, po té jsem dostal opět chut' si zajezdit nějaký ty grka.. další velký gang Young Rich Niggaz a Digital Underground . Momentálně jsem v L1fe is a Race .
•Proč chceš právě k nám?
máte skvělý kolektiv, pár lidí tam poznám..
•Jaký by jsem byl přínos pro gang?
především GRKA BL,CP NA Tour, Rally, Bridge, Route. Dodávky a pak trošku na sawny (trénuju na dm)
•Něco o mně:
Zdravím, Jmenuji se Adam, je mi 13 let. Mezi moje záliby patří především Florbal, PC a Venek..
No takto kamarát...na grkach s tebou nepohnem, na sawny ti ubere možno 1z5 a to už máš oveľa lepší ping ako kedysi, to u mňa vyvoláva otázky. Ďalšia vec, od pár ľudí som sa dozvedel, že o mne po serveri šíriš nejaké bludy a napriek tomu, že sa ti to snažili vyvrátiť (niektorí ma poznajú aj osobne), aj ja sám som ťa odkázal na svoj kanál na YT, stále si vraj ideš svoje... Za mňa NIE.
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая