Zdravím, vítám vás u mé přihlášky k vám. V dřívějších dobách jsem se k vám chtěl už dostat, ale vím, že jsem na to nebyl připraven. Neříkám, že ted' jsem. Ale všiml jsem si, že nabíraté Dodávkáře a Sawnery, tak mě napadlo. Že bych to zkusil. Nebudu to dál obkecávat a jdeme na to!
•Podmínky pro přijetí•
•Věk:
• Nahrané hodiny:
•Gang body:
•Aktivita:
• Osnova •
• Nick: e60]Ase.
•Nahrané hodiny:1070 hodin
• Počet gang bodů:407 Gang Bodů
•Já a gangy:Tak můj příběh začal klasicky v def. gangu, přesněji v gangu Grove, kolem roku 2016 jsem se začínal více zajímat o gangy a přešel jsem ke kamarádovi do gangu. (Přesně nepamatuji název), poté jsem přešel do Ghetta, kde jsem hnil dva měsíce, poté jsem si dal přihlášku do €uro FCKING Gang, kde to vypadalo nadějně. Ale pár hodin po mé přihlášce se gang zrušil. Proto jsem se rozhodl, že půjdu do gangu Young Rich Niggaz, kde jsem byl měsíc. Poté jsem se rozhodl jít zpět do Ghetta na další měsíc. Pak ale založil kamarád další gang (Per Aspera da Astra, pokud se nepletu), kde jsem byl další měsíc. Poté jsem se rozhodl, že si chci založit svůj vlastní gang. Ve kterém jsem byl přesně 48dnů a nechal jsem ho zrušit z důvodu, že jsem měl nedostatek času. Pak jsem přešel do FCK THEM, z kama jsem odešel z důvodu neaktivity. Poté jsem se vrátil zpět do Ghetta, kde jsem doted'.
Zapomněl jsem zmínit, že jsem byl v znovuobnoveném No Limit, Arizona Coyotes, ale to nestálo moc za zmíňku, také jsem nezmiňoval TDE (Exitův gang), protože u něj jsem byl sice dva měsíce, ale moje gang aktivita tam nebyla tak obrovská.
•Proč chceš právě k nám:Proč? Velmi jednoduchá otázka, jste zatím nejstabilnější gang na SP, myslím, že máte i velmi dobrou komunitu s kterou se dá domluvit. A jste takový můj menší cíl na Super Pařbě.
• Jaký byste byli přínos pro gang:Jak jsem již zmiňoval na začátku příhlášky, chtěl bych zkusit hodnost "Dodávkáře" a chtěl bych jakkoliv pomoci chodu gangu. Myslím, že vám mám co nabídnout.
•Něco o vás:Tak vám sdělím něco o mě. Jmenuji se Josef, je mi 15let. Ve svém volném čase se věnuji Posilování a Žurnalistice, popřípadě všeho, co se točí okolo počítače mě zajímá. Nějaké sporty mě moc nebaví. Maximálně si tak občas vyjedu ven na kole, pochillovat do lesa se psíkem a věnovat se spíš sobě samému. Možná bych tak doplnil, že mám strašně rád humor, zasměji se na všem. Nevím, co vám mám více říct o mě. Pokud na mě máte nějaké otázky. Neváhejte a kontaktujte mě.
• Screeny z /logprihlaseni,/info
• Hlavní info•
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/aseinfohlavnidosr.png[/img] is not a valid Image.
• Log přihlášení•
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/aselogprihlasenidosr.png[/img] is not a valid Image.
Děkuji všem za vaše komentáře, chtěl bych dodat jen poslední zprávu.
GR RALLY: Išiel si len cp, skákal si 3:05 outol som ťa na HP v bb, pár krát si ma pretlačil pekne ale inak slabota
GR BRIDGE: Boli sme 2 pokusy prvý som ho outol v zákrute pod prvým mostom, 2. pokus som ho pustil cez most, Outol som ťa na hp na konečnom moste v čase 4:15.
SAWNY
Hrali sme 3 minúty vyhral som o 11, aim máš v pohode ale pomaly prehadzuješ musíš sa to doučiť ešte
Testami si neprešiel
Verím že sa najdu aj kvalitnejší hráči sem do gangu ako dodávkari alebo sawneri, potrénuj a skús to nabudúce ;) NIE
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/Bongted.gif[/img] is not a valid Image.
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая