Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
app - mara (č. 2)
Malkin

Podmínky pro přijetí

× Věk ×

× Nahrané hodiny ×

× Gang body ×

× Aktivita ×

Osnova

× Nick ×

mech

× Nahrané hodiny ×

720

× Počet gang bodu ×

399

× Já a gangy ×

Začalo to někdy v prosinci 2017 kdy jsem se začal zajímat o gangy a tak.. začal jsem si psát s majitelem LoBu a řekl jsem že v poho tak jsem si tam dal přihlášku a vzali mě, což jsem se divil, protože jsem vubec nic nevěděl o gangech a nic a tam si mě ujal hráč Destiny, který mě naučil základy. Gang se rozpadl, tak jsem našel gang Arizona Coyotes, kde jsem vydržel asi měsíc, ale pak se ten gang rozpadl, tak jsem pak šel do měnších gangu, po chvíli jsem šel do young rich niggaz kde mě to moc nesedlo tam být, tak jsem se pak brouzdal po ruzných gancích a ted jsem zase tu a dělam si další přihlášku.

× Proč k vám? ×

Vidím, že se vrátil i majitel SR, tak se aktivita trošku zvedla. Máte suprový kolektiv, který se jen tak nerozpadne.

Jaký bych byl přínos pro gang?

Tak napřed bych došel na seznámení a pokecání. Dal bych pár dodávek, protože se produktivita dodávek zase zvedla a po čase sem tam nějaký to GR

× Něco o mně ×

Jmenuji se Marek. Je mi 15 let. Žiju v Olomouckem kraji mezi Olomoucí a Jeseníkem. Za chvíli konečně dokončím povinnou školní docházku :D. Jsem bezkonfliktní, komunikativní. Moje oblíbená hudba je dnb, pop, rock, pop rock (př. Linkini, Hollywood Undead, DistrictBass, One Republic, Ed Sheeran

Screeny

/logprihlaseni - asi se promazal

www.img.tpx.cz/uploads/maradosr18697.png

/info

www.img.tpx.cz/uploads/maradosr18697zase.png

//E: Kory, právě v těch malých gangech jsem byl, takže mě to tam nebavilo, tak zkouším vás.

HF, kdybych nechtěl jít k vám tak si tu appku nedám.. a přečti si co jsem napsal korymu

apreo, je to moje poslední přihlaška tak to už asi nezkusím :D
Upravil/a Malkin dne 19-04-2018 09:20

Kanye
Napiš si o testy, vela štastia

safty
testy sawny, vyhral som o 12, beh nic moc prehadzovanie moze byt a aim mas taky pohodä :D ja zatial nehlasujem

bluFF

Tento text vidia len členovia gangu.

Kanye

apero

www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png

www.img.tpx.cz/uploads/2017-12-18%20(2).png

kory

TESTY RALLY

TY CP

Došiel si 4:03 . Priemerná jazda, moc si sa chytal do bŕzd a ak by si sa chytil aj do tej v bb tak by si na moste stratil zrejme ďalšiu minutu.

TY BL

POKUS 1 : Bez bloku, jedine na rovinke po stred som nešiel full speed ale obehol som ťa a išiel ďalej. Došiel som 2:50

POKUS 2 : Trocha lepšie, začal si pribrzdievať a takto sa to nieslo po celý závod, v BB si narazil do lampy a stíhal si ma až na koniec kde som ta bez straty času obehal. Treba ale podoknúť že som ťa na 2. serpe zhodil dole ale sám som ostal zaseknutý na zábradlí a tam som stratil asi 10-15 sekúnd. Došiel som 3:19

TESTY BRIDGE

TY CP

Došiel si 3:55 . Priemerná jazda, zas si sa chytal do bŕzd ale máš silnejšie buffalo na čo som doplatil na kopci a na konci kde si ma pretlačil v súbojoch 1 na 1.

TY BL

POKUS 1 : Zas bez bloku, všade som ťa obehol. Došiel som 2:57

POKUS 2 : Zas zlepšenie, začal si viac brzdiť čo sa ti vyplatilo u kameňolomu. Naopak zas nedávaš pozor na cestu a často vrážaš do stĺpov a značiek (pred benzínou, na konci) Došiel som cca 3:15

ZHRNUTIE

Povedal by som, že patríš do šedého priemeru na hranici s podpriemerom. Ako si sám vravel bridge je tvoja slabšia stránka, napriek tomu musíš na nej ale zapracovať a to taktiež platí aj u rally. U rally máš už základy, čo je dobré. Ak by si nebol prijatý, tak ti odporúčam ísť do iných menších gangov a vyskúšať si jazdiť naostro, tam sa predsa naučíš najviac. Za mňa ti nemôžem dať zelenú, pretože by to nebolo férové voči ostatným ktorí už zajazdili lepšie a preto si testami NEPREŠIEL

Čo sa týka hlasovania tak sa vyjadrím neskôr, momentalne to je na neutral.

Pre gang : Samo bol somnou na serveri ale napísal mi mech či ho môžem otestovať a samo kývol hlavou.
Upravil/a kory dne 18-04-2018 20:31
i.imgur.com/VhjuKKA.gif

HellFire
Testy ešte slabé. Ako napísal kory, mal by si trénovať v menších gangoch. Zbytočne budeš v SR keď si nezajazdíš. Ver mi, byť tu len na dodávky by si asi nechcel. Snahu máš, potrenuj ešte a neskôr skús znova. Za mňa zatiaľ nie, sorry.

apero
Vidím u Tebe velkou snahu a to já cením! Ale souhlasím s kolegy. Trénuj, trénuj! A zkus to znovu. šťastný

www.img.tpx.cz/uploads/2017-12-18%20(2).png

OndraS
Na dodávky souhlas
Banan*Fajčenie**liquid*

Kanye
dalsich ondrasov nam netreba :D je mi luto ale na dodavky by si sa tu naozaj nudil ako pisal niekto hore, trenuj mozno raz. zamietam

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
_SteveMan_
Status:mesiacami
Člen
S0uky
Člen
bluFF
Moderátor/správca webu
FleX