app
|
Malkin |
Přidané 27-02-2018 20:04
|

Užívateľ

Příspěvek: 8
Založený: 27.02.18
|
PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ
VĚK 15+
ANO
NAHRANÉ HODINY 300+
ANO
GANG BODY 350+
NE
AKTIVITA MINIMÁLNĚ 2H DENNĚ
ANO, KLIDNĚ I 6H
OSNOVA
NICK
Finn. (předtím MaRa)
NAHRANÉ HODINY
cca 480h
POČET GANG BODU
Momentálně 260b
JÁ A GANGY
No, začalo to někdy v prosinci, kdy jsem přišel na to že existuje nějaký gang systém a začal si hledat gangy. Moje první gangy byli takové ty male kde jsem se jen zaučoval a nevěděl jsem ani která bije. Najednou jsem zjistil že se dají podávat appky na webu pro vstup do gangu, tak jsem se koukl na stránku LoB, na kterou jsem přišel díky inzerátu, který se zrovna dělal, tak jsem si začal psát s majitelem (exitem) a přinutil mě at si zkusím podat přihlášku, tak jsem to zkusil a vzali mě. A tady začala ta zlomová cesta, kdy jsem se začal intenzivně věnovat gang systemu a prošel jsem ruzne velke ganagu jako např. LoB (a ruzne další exitovi gangy), Ghetto Cartel, YRN, fSociety. A take jsem si prošel ty malé gangy.
PROČ CHCI PRÁVĚ K VÁM?
Protože máte užasný kolektiv, který drží už hodně dlouho a myslím že se jen tak nerozpadne
JAKÝ BY JSEM BYL PŘÍNOS PRO GANG?
Tak ze začátku bych jezdil intenzivně dodávky a po čase nějaké to GR
NĚCO O MNĚ
Jmenuji se Marek. Bydlím v Olomouckém kraji poblíž Jeseníku. Je mi 15 let. Moje koníčky: kolo, brusle, pc, nove technologie, programování. Studuji prozatím základní školu, ale přihlášky k přijmačkám jsem si podal na střední prumyslovou školu obor IT nebo elektrotechnika. Rád poslouchám dnb.
/logprihlaseni
/info
|
|
|
|
OndraS |
Přidané 27-02-2018 20:08
|

Užívateľ

Příspěvek: 172
Založený: 04.05.17
|
Čau napiš si o testy.
GL
|
|
|
|
Arbys |
Přidané 27-02-2018 21:06
|

Užívateľ

Příspěvek: 52
Založený: 09.04.17
|
Trosku te znam, jsi docela sikovnej na ty CP, parkrat jsem s tebou jel, ja bych nemel problem to s tebou zkusit.. nemuzem nabirat jen hrace co vse umi, ale je potreba nabrat i slabší hráče, aby se to naučili. Za mě máš ANO
Upravil/a Arbys dne 28-02-2018 07:33
|
|
|
|
apero |
Přidané 27-02-2018 22:14
|

Webmaster
 Consiglieri

Příspěvek: 103
Založený: 23.08.17
|
Jsi v pohodě hráč, přeji hodně štěstí v testech.
|
|
|
|
FleX |
Přidané 28-02-2018 20:17
|

Užívateľ

Příspěvek: 98
Založený: 08.04.17
|
TESTY GR
Už je to nejaký ten piatok čo som testoval naposledy ale požiadal ma hráč a so súhlasom Mravca som išiel na to.
VÝSLEDKY SÚ NASLEDOVNE:
Závod BRIDGE
TY CP: Išiel si bojazlivo čo som mal výhodu netlačil si sa čo bolo v konečnom dôsledku aj škoda mal si pár možností ma obísť kým som sa pozabudol čo je škoda nevyužil si priestor nejaký lepší bloker by ťa nepustil ani v takom čase ako ja došiel si v čase 4:16.
TY BL: Fú blok si mi nedal žiadny došiel skoro pod 3 minúty nebyť konečného mosta kde si mi dal asi dva ťuki to bolo celé došiel som v čase 3:03.
Závod RALLY
TY CP: Čo ja viem zase také nemastné neslané , zo začiatku to vyzeralo aj dobre a potom som ťa ´´ovládol´´ a cez dedinu som ťa už len trýznil dokým som ťa neoutol na moste v čase 4:13.
TY BL: Tu to s tebou vyzeralo asi najlepšie ale zas nič extra proste aj dedinu som si ťa spravil aj cez most došiel som v čase 3:19
Záver: Trénovať, Trénovať , Trénovať - ale som rád že máš záujem. Testami si neprešiel.
Môj verdikt: Som rád že si to skúsil a budem rád keď to skúsiš znova ale v tejto chvíli máme gang nabitý top racermi čo sa predbiehajú v gr a máme aj dosť prihlášok kvalitných ľudí. Nemôžeme zobrať všetkých preto tento krát nesúhlasím .
|
|
|
|
Arbys |
Přidané 28-02-2018 21:23
|

Užívateľ

Příspěvek: 52
|
 Tento text vidia len členovia gangu.
Nazor jsem rekl uz o par prispevku výše, souhlasim  |
|
|
|
Vojta369_ |
Přidané 28-02-2018 21:53
|

Užívateľ

Příspěvek: 20
Založený: 08.10.17
|
nezajezdil by sis, navic te vubec neznam, potrenuj a ukaz zájem zatím ne |
|
|
|
OndraS |
Přidané 28-02-2018 22:09
|

Užívateľ

Příspěvek: 172
Založený: 04.05.17
|
Souhlas
|
|
|
|
popi |
Přidané 28-02-2018 22:20
|

Užívateľ

Příspěvek: 23
Založený: 05.11.17
|
uz tak sme skoro plni a neni proti komu jezdit a ty testy taky nic moc spise ne sry |
|
|
|
Mravec |
Přidané 28-02-2018 23:05
|

Webmaster
 Správca testov
 Consiglieri

Příspěvek: 91
|
Ak ti chutia GR, tak na SR máš ešte čas. Úprimne tu by si si veľa nezajazdil, dodávky by ťa tiež omrzeli a eufória, že si sa sem dostal by prešla. Pre to, pre tvoje dobro, keď ťa bavia grkka tak jazdí v menších gangoch, ktoré ti garantujú, že tam budeš jazdiť pravidelne. Pre tentokrát nesúhlasim a nebudem naťahovať tvoje očakávania.
 |
|
|