Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
app
Malkin

PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ

VĚK 15+

ANO

NAHRANÉ HODINY 300+

ANO

GANG BODY 350+

NE

AKTIVITA MINIMÁLNĚ 2H DENNĚ

ANO, KLIDNĚ I 6H

OSNOVA

NICK

Finn. (předtím MaRa)

NAHRANÉ HODINY

cca 480h

POČET GANG BODU

Momentálně 260b

JÁ A GANGY

No, začalo to někdy v prosinci, kdy jsem přišel na to že existuje nějaký gang systém a začal si hledat gangy. Moje první gangy byli takové ty male kde jsem se jen zaučoval a nevěděl jsem ani která bije. Najednou jsem zjistil že se dají podávat appky na webu pro vstup do gangu, tak jsem se koukl na stránku LoB, na kterou jsem přišel díky inzerátu, který se zrovna dělal, tak jsem si začal psát s majitelem (exitem) a přinutil mě at si zkusím podat přihlášku, tak jsem to zkusil a vzali mě. A tady začala ta zlomová cesta, kdy jsem se začal intenzivně věnovat gang systemu a prošel jsem ruzne velke ganagu jako např. LoB (a ruzne další exitovi gangy), Ghetto Cartel, YRN, fSociety. A take jsem si prošel ty malé gangy.

PROČ CHCI PRÁVĚ K VÁM?

Protože máte užasný kolektiv, který drží už hodně dlouho a myslím že se jen tak nerozpadne

JAKÝ BY JSEM BYL PŘÍNOS PRO GANG?

Tak ze začátku bych jezdil intenzivně dodávky a po čase nějaké to GR

NĚCO O MNĚ

Jmenuji se Marek. Bydlím v Olomouckém kraji poblíž Jeseníku. Je mi 15 let. Moje koníčky: kolo, brusle, pc, nove technologie, programování. Studuji prozatím základní školu, ale přihlášky k přijmačkám jsem si podal na střední prumyslovou školu obor IT nebo elektrotechnika. Rád poslouchám dnb.

/logprihlaseni

www.img.tpx.cz/uploads/LOgg.png

/info

www.img.tpx.cz/uploads/123myjsmebratři.png

OndraS
Čau napiš si o testy.
GL *Dobrý Večer*
Banan*Fajčenie**liquid*

www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png

Arbys
Trosku te znam, jsi docela sikovnej na ty CP, parkrat jsem s tebou jel, ja bych nemel problem to s tebou zkusit.. nemuzem nabirat jen hrace co vse umi, ale je potreba nabrat i slabší hráče, aby se to naučili. Za mě máš ANO
Upravil/a Arbys dne 28-02-2018 07:33

apero
Jsi v pohodě hráč, přeji hodně štěstí v testech.

www.img.tpx.cz/uploads/2017-12-18%20(2).png

FleX
TESTY GR
Už je to nejaký ten piatok čo som testoval naposledy ale požiadal ma hráč a so súhlasom Mravca som išiel na to.

VÝSLEDKY SÚ NASLEDOVNE:

Závod BRIDGE

TY CP: Išiel si bojazlivo čo som mal výhodu netlačil si sa čo bolo v konečnom dôsledku aj škoda mal si pár možností ma obísť kým som sa pozabudol čo je škoda nevyužil si priestor nejaký lepší bloker by ťa nepustil ani v takom čase ako ja došiel si v čase 4:16.

TY BL: Fú blok si mi nedal žiadny došiel skoro pod 3 minúty nebyť konečného mosta kde si mi dal asi dva ťuki to bolo celé došiel som v čase 3:03.

Závod RALLY

TY CP: Čo ja viem zase také nemastné neslané , zo začiatku to vyzeralo aj dobre a potom som ťa ´´ovládol´´ a cez dedinu som ťa už len trýznil dokým som ťa neoutol na moste v čase 4:13.

TY BL: Tu to s tebou vyzeralo asi najlepšie ale zas nič extra proste aj dedinu som si ťa spravil aj cez most došiel som v čase 3:19

Záver: Trénovať, Trénovať , Trénovať - ale som rád že máš záujem. Testami si neprešiel.

Môj verdikt: Som rád že si to skúsil a budem rád keď to skúsiš znova ale v tejto chvíli máme gang nabitý top racermi čo sa predbiehajú v gr a máme aj dosť prihlášok kvalitných ľudí. Nemôžeme zobrať všetkých preto tento krát nesúhlasím .*n*

Arbys

Tento text vidia len členovia gangu.

Nazor jsem rekl uz o par prispevku výše, souhlasim *y*

Vojta369_
nezajezdil by sis, navic te vubec neznam, potrenuj a ukaz zájem zatím ne

OndraS
Souhlas*y*
Banan*Fajčenie**liquid*

popi
uz tak sme skoro plni a neni proti komu jezdit a ty testy taky nic moc spise ne sry

Mravec
Ak ti chutia GR, tak na SR máš ešte čas. Úprimne tu by si si veľa nezajazdil, dodávky by ťa tiež omrzeli a eufória, že si sa sem dostal by prešla. Pre to, pre tvoje dobro, keď ťa bavia grkka tak jazdí v menších gangoch, ktoré ti garantujú, že tam budeš jazdiť pravidelne. Pre tentokrát nesúhlasim a nebudem naťahovať tvoje očakávania.
LOCK

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
_SteveMan_
Status:mesiacami
Člen
S0uky
Člen
bluFF
Moderátor/správca webu