Navigace

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
» YOUNG.MANNY přihlá...
» RomaN víš co
» helobices
» zas
» YOUNG.MANNY přihlá...
Nejdiskutovanější
» matok pokus 2 app [31]
» zdar [27]
» Příhláška - s... [27]

Slow Riders
Kanye
bluFF
Mravec
kory
apero
safty
Deminger
HellFire
Xkol
Danik
donD
mrts
void
aure
FleX
ObriK
S0uky
Vitman
_SteveMan_
PoMP

Číst diskuzi
Slow Riders » Žiadosti o vstup do gangu » Neprijaté žiadosti
 Vytisknout diskuzi
Prihláška
shody
Podmienky pre prijatie

•Vek: 15+ *y*

•Nahraté hodiny: 300+ *y*

•Gang body: 350+ *y*

•Aktivita: Minimálne 2h denne *y*

Osnova

•Nick: Shody.

•Nahraté hodiny
: 743

•Počet gang bodov: 558

•Ja a gangy: No už som tu raz bol odišiel som ked kany dostal ban lebo sa gang mal dražit potom to zobral kory a tam sme sa nejako nepohodli ale neriešim..potom som bol u exita neviem ake to mal mena stale to menil.. potom som bol v young rich niggaz .. nejake tie menšie ešte a teraz som v ghetto cartel

•Prečo chceš práve k nám: Fúú ako som písal bol som tu už a bol tu ppči kolektív+ a fajnovo sa jazdilo

•Aký by ste boli prínos pre gang: Tak hádam som sa zlepšil už v grkách za tu dobu

•Niečo o vás: Väčšina ma pozná volám sa Jakub stále mam 17 .. Bývam v partizánskom.. Jazdievam CP.prevažne.. sawny moc netrenujem občas som si ich dával so steevem..

•Screeny z /logprihlaseni,/info Log : https://ctrlv.cz/... Info : https://ctrlv.cz/...

Edit: apero zle si ma pochopil alebo ja som to zle napísal ja som neodišiel keď sa bavilo že sa ide dražiť ja som to myslel tak ze keď nám zobrali všetkým práva tak som si išiel zajazdiť niekde inde s tym že keď ho kory kúpi dá mi inv a tam sme sa zle pohodli

EDIT// Neviem kedy som sa s nimi dal do kopy a napíš mi jednu vec čo som napísal na SR ked vyprávaš kokotiny vieš sám že to je uplna pičovina lagz ma nema rad,bol som s nimi 1x v gangu a potom to hned leavli čiže toto čo si napísal je totalna vymyslena kokotina + teba na servery vidim asi jak atomasa to ked niečo napíšem tak skoro cely server vie že to ma byt ironia alebo podobne nikdy som na teba nič nenapísal ..+pokial si dobre pametám naposledy som ta branil proti lagzovi a jeho kmenu v g chate tak čo tu ideš na mna hrať
Upravil/a shody dne 19-02-2018 21:30

apero
Neber to nějak osobně, ale nelíbí se mi, když hráč odejde z gangu hned co je nějaká krize. I když byl gang v dražbě, tak bylo jasné, že se o něj poperem aby zůstal nám. Což se taky stalo. Jsem možná jiný, ale jsem zastáncem toho, že hráč má být gangu věrný a neodcházet hned co nastane krize. Spíš se za ten gang poprat a stát za ním. Je to jen můj názor. Problém jsem s Tebou nikdy neměl, zlepšení v GR je, takže hodně štěstí při testech.
Edit//
No už som tu raz bol odišiel som ked kany dostal ban lebo sa gang mal dražit potom to zobral kory a tam sme sa nejako nepohodli ale neriešim

Tak tohle si napsal, jak jsem to měl asi jinak pochopit. Měl si to rozepsat. :D
Upravil/a apero dne 19-02-2018 17:48
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/srlgo.png[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/2017-12-18%20(2).png[/img] is not a valid Image.

kory

Tento text vidia len členovia gangu.

i.imgur.com/VhjuKKA.gif

bluFF
Nelubil sa mi tvoj pristup po odchode tym myslim ked si sa dal dokopy s tym kokotom lagzom a alexom a dalo by sa povedat ze si picoval potom na nas a namna takze ta mam v pici, necham to tu este otvorene chcem vidiet nazory ostatnych inak to tu mas jasne a nezaujimas ma uz nijako ci sem uz chces ist naozaj alebo nie

bluFF
Ja co tu hram na teba ? Az moc dobre si pamatam tie hrdinske recy takze sa kludne aj pojeb, nemam si co vymyslat, trosku urychlym LOCK

Přejít na fórum:

Kdo je on-line
MANNy
Status:mesiacami
Člen
OndraS
Člen
Arbys
Člen
GregorySnile
Člen
FleX
Status:rokmi
Člen
TripS
Člen
Deminger
Člen
Kanye
Vedenie gangu
safty
Člen
S0uky
Člen
Jamestut
Člen
bluFF
Moderátor/správca webu

Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

Anketa
Ste spokojní s aktuálnym gang systémom?

Áno
Áno
25% [8 Hlasy]

Nie
Nie
75% [24 Hlasy]

Hlasy: 32
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Začátek hlasování: 29.10.18

Archív anket

Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

26-03-2024 07:32

24-03-2024 21:36

06-11-2023 22:51
Čaute

15-08-2023 12:04
cc

09-11-2022 20:13
sevas chlapi

27-09-2022 16:10
caute

29-04-2022 15:32
Slow Riders - Diskuzni forum - Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af)
. Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая