Podmienky pre prijatie
•Vek: 15+ :
ANO
•Nahraté hodiny: 300+:
Ano
•Gang body: 350 + :
ANO
•Aktivita: Minimálne 2h denne:
Ano
Osnova
•Nick:
CloseUp
•Nahraté hodiny:
momentalne mam 750 hodin
•Počet gang bodov:
410
•Ja a gangy:
v Gang systeme som zacal tusim , že v roku 2015 keď som si kúpil prvy gang aj ked som nic o nom nevedel postupom casu som sa naucil co a ako chodi
Gangy v ktorych som bol :
No limit
The Last choice
Hračska strana naša SP / Gangsters of Bastards
Ghetto Cartel
Exitove LoB
•Prečo chceš práve k nám:
Už neraz som sa k vam snazil dost a strasne sa o to snažim aby som sa k vám dostal aj keď viem , že nejsom horúci kandidat na vstup a možno ani taký ktory sa tu presadil , ale ak by mi bolo umoznene sa sem dostat sancu by som hned vyuzil trenoval by som GR aby som sa zlepsil ci pripadne sa dostal na nejake to GRko
Do vasho gangu by som sa chcel dostat koli vášmu skvelemu kolektivu ktorym tu tvorite super atmosferu a aj gang
•Aký by ste boli prínos pre gang:
tak mometalne by som bol prinos na nejake tie dofky a postupom casu na nejake to GRko /GWcko
•Niečo o vás:
Ahojte
Volám sa Martin Pochadzam s Bratislavy hlaveneho mesta Slovenska narodil som sa v roku 2001, mometalne studujem na Cirkevnej Strednej Odbornej Elektrotechnickej Škole Piera Georgia Frassatiho na Vazovovej Ulici odbor Mechanik Počitacovych Sieti.Som aktivnym hračom Florbalu hram za Bratislavsky klub Florpedo Bratislava dorastenecku kategoriu moj post v hre je kridelnik pripadne obranca aj ked sa bojim tej lopty ked ju niekto vystreli na mna v plne rychlosti
, medzi moje zaujmy patri jednozacne sport , pocitace + pocitacove hry , stavkovanie ked mam $$
,chodenie von , veci kde sa daju zarobit nejake tie $$$ a pripadne este nejaku dobru partiu šachu si rad tiež zahram šťastný a este dobra hudba ktora sa da paradne pocuvat .
myslim si , že toto by vám takto stručne stačiť mohlo aj
•Screeny z /logprihlaseni
Screeny este dodam
Predom sa ospravedlunejm za gramatiku niekde som dodržiaval diakritiku a nikede nie pridadne ak to budete chciet opravim celu gramatiku aby tam bolo co najmenej gramatických chyb.