No nic no díky hoši za vaš čas doufám že mi jednou date další šanci když ne ted. díky
Podmienky pre prijatie
•Věk: 15+
•Nahraté hodiny: 300+
•Gang body: 350+
•Aktivita: Minimálne 2h denně
Osnova
•Nick: Mixer
•Nahraté hodiny: 1420+/-
•Počet gang bodov: 2250+/-
•Ja a gangy: S gangama jsem začinal cca v roce 2014, Můj první větší gang byl Seaside Celebrity tam jsem se začal nějak víc věnvat gangum a začala se z toho stavat moje priorita na SP. Prošel jsem gangy jako
Outlaws Deckers
West-Side Thug Life
The Renegades
We Can´t Stop
Slow Riders
Bayside Homeless
Notorious Thugs
Legendary Homies
•Prečo chceš práve k nám: Protože jsem u vás už 2krát byl. A hlavně bych se chtěl už někde usadit. Naposledy jsem odešel kvůli tomu že gangsystem byl v piči s aktivníma gangama na gr. Tak jsem si založil vlastní gang. Kanye : vím že jsi mi dal poslední šanci na minule přihlašce ale přeci jenom je to hra tak by jsi to mohl prosím přehlídnout.
•Aký by ste boli prínos pre gang: Momentálně bych mohl být přínos asi jen v gr a v gchatu .
•Niečo o vás: Čauko hoši v realu se jmenuju Láďa a nedávno mi bylo 17let. Studuju 2rokem obor Truhlař.
•Screeny z /logprihlaseni,/info
Tento text vidia len členovia gangu.
[img]http://www.img.tpx.cz/uploads/Grand%20Theft%20Auto%20%20San%20Andreas%2009.09.2017%20-%2014.53.21.03.png[/img] is not a valid Image.
Šancí bolo dosť, sam kany ti minule pisal ze to bola posledna sanca nas gang nieje poulicna kurva do ktorej mozes vstupit a odist z nej kedy sa ti zachce, sorry ale Ne.
Šancí bolo dosť, sam kany ti minule pisal ze to bola posledna sanca nas gang nieje poulicna kurva do ktorej mozes vstupit a odist z nej kedy sa ti zachce, sorry ale Ne.
Slow Riders - Diskuzni forum
-
Лучший сайт для покупки товаров разной направленности - Hydra (hydraruzxpnew4af) . Это крупнейшая в России и СНГ анонимная торговая